Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) Уилям Бърнс снощи заяви,

...
Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) Уилям Бърнс снощи заяви,
Коментари Харесай

Директорът на ЦРУ: Бунтът на Пригожин извади на показ вредите, които Путин причини на Русия

Директорът на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) Уилям Бърнс нощес съобщи, че въоръженият протест на Евгений Пригожин е посочил корозивния резултат върху Русия на войната в Украйна на президента Владимир Путин, съобщи Ройтерс.
" Поразително е, че дейностите на Пригожин бяха предшествани от язвително обвиняване против лъжливата аргументация на Кремъл за нахлуването в Украйна и метода на водене на войната от съветското военно управление ", съобщи Бърнс, който е някогашен дипломат на Съединени американски щати в Москва. Той сподели това в своя лекция пред английската фондация " Дичли " в Оксфордшир, Англия.
" Въздействието на тези думи и дейности ще продължи за известно време и ще бъде блестящо увещание за корозивния резултат на войната на Путин върху личното му общество и личния му режим ", сподели още той.
Бърнс дефинира протеста като " въоръжено предизвикателство към съветската страна ", само че съобщи, че той е " вътрешна работа, в която Съединени американски щати не са имали и няма да имат никакво присъединяване ".
Според шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ недоволството в Русия от войната в Украйна е опция за рекрутиране на шпиони, която се отдава един път на потомство.
" Това неодобрение основава опция за нас в Централно разузнавателно управление на САЩ, която се появява един път на потомство - всъщност ние сме работа за събиране на информация от хората. Няма да пропилеем тази опция ", добави той. Бърнс сподели още, че цялостното спиране на икономическите връзки с Китай би бил малоумен ход, като се има поради дълбоката икономическа взаимнозависимост, тъй че Съединени американски щати би трябвало да се опитат да диверсифицират своите вериги за доставки.
" Китай е единствената страна, която има желание да промени интернационалния ред и в същото време от ден на ден разполага с икономическата, дипломатическата, военната и софтуерната мощност да го направи ", съобщи Бърнс.
" В днешния свят никоя страна не желае да се окаже подвластна на " едноличен картел " за сериозни минерали и технологии ", сподели той. " Отговорът на този проблем не е да се да се откъснем от стопанска система като китайската, което би било неуместно, а рационално да понижим риска и да диверсифицираме, като осигурим устойчиви вериги за доставки, защитим софтуерното си преимущество и влагаме в индустриален потенциал ", добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР