Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) Уилям Бърнс казва, че

...
Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) Уилям Бърнс казва, че
Коментари Харесай

Путин не вярва, че може да изгуби - заключение на ЦРУ

Директорът на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) Уилям Бърнс споделя, че съветският президент Владимир Путин е в " положение на духа, в което не има вяра, че може да си разреши да загуби ", заяви АП.

Агенцията отбелязва, че Уилям Бърнс е приказвал на конференция, проведена от " Файненшъл таймс ".

" Мисля, че сега Путин е уверен, че удвояването на напъните към момента ще му позволи да реализира прогрес ", сподели Уилям Бърнс.

Директорът на Централното разследващо ръководство разкри, че разследващата общественост не е видяла " на практика доказателства, че руснаците планират разполагането или даже евентуалното потребление на тактически нуклеарни оръжия " в Украйна.

Уилям Бърнс също по този начин предизвести, че съветският президент Владимир Путин " е заложил доста на тази втора фаза на една необикновено грозна и брутална атака ".

Русия разгласи, че слага нуклеарния си боеприпас в положение на нараснала подготвеност, откакто стартира нашествието в Украйна на 24 февруари. По тази причина Уилям Бърнс предизвести: " Предвид дрънкането на оръжие, което... чухме от съветското управление, не можем да приемем без запаси благоприятни условия Кремъл да употребява атомни бомби.

Така че ние оставаме доста фокусирани като разследваща работа... върху тези благоприятни условия в миг, когато залогът е доста висок за Русия ", заключи шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР