Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) и неговият

...
Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) и неговият
Коментари Харесай

Премиерът на Катар ще се срещне с Израел, шефовете на разузнаването на САЩ за нова сделка за пленници в Газа

Директорът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати (ЦРУ) и неговият израелски сътрудник ще се срещнат с катарски публични лица, с цел да посредничат за евентуална втора договорка за обезпечаване на освобождение на пленници, арестувани в Газа, и прекъсване на военните дейности.

Уилям Бърнс от Централно разузнавателно управление на САЩ и шефът на Мосад Дейвид Барнеа ще се срещнат с катарския министър-председател и министър на външните работи шейх Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани в Европа през уикенда, оповестиха източници, осведомени за диалозите, пред Ал Джазира.

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън работи интензивно, с цел да обезпечи освобождението на към 130 пленници, които към момента се държат от Хамас и други палестински въоръжени групи.

Всяко ново съглашение сред Израел и Хамас също би имало за цел да докара до най-дългото преустановяване на военните дейности от експлоадирането на войната през октомври, споделиха публични лица пред The ​​Washington Post, който първи заяви за пътуването на Бърнс.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР