Директорът на СУ „Христо Ботев“-Враца Виктор Кръстев бе сред наградените

...
Директорът на СУ „Христо Ботев“-Враца Виктор Кръстев бе сред наградените
Коментари Харесай

На специална церемония наградиха директорите на СУ Христо Ботев и ППМГ във Враца

Директорът на СУ „ Христо Ботев “-Враца Виктор Кръстев бе измежду наградените с почетното отличие на Министерството на образованието и науката „ Неофит Рилски “. Това е следващо самопризнание за работата му. Призът бе връчен на специфична гала в районното ръководство по образованието във Враца от зам.-министъра на образованието инж. Таня Михайлова. Грамота сграбчи и директорката на ППМГ "Акад. Иван Ценов "-Враца Татяна Василева. Сред останалите, които получиха оценката „ Неофит Рилски “ бяха школските представители от област Враца Жана Димитрова; Марио Николов, Жана Ицинска, Илонка Вутова, Йорданка Митрикова и Лала Банева. Наградите „ Неофит Рилски “ се присъждат на изявени учители и шефове на детски градини, учебни заведения и обслужващи звена в областта на образованието за дългогодишната им цялостна високопрофесионална трудова активност в системата на националната култура и приноса им в развиването на просветителното дело в България.
Със специфични грамоти от Регионално ръководство на образованието-Враца бяха наградени и водещи шефове и педагогичен експерти от региона със важен принос в развиването на образованието. За първа година бяха отличени и млади учители.
Във Врачанско, работят и 44 посредници, стана ясно по време на тържественото награждаване. „ Тази година изключително дейни от тях са двама, това са Иванка Стоянова от НУ „ Васил Левски “-Козлодуй и Мариян Алексиев, който е посредник в учебно заведение „ Климент Охридски “-Бяла Слатина. Искам да ги поздравя особено за дейната работа и да връча и на тях почетни грамоти “, с тези думи се обърна към двамата просветителни медиатори началникът на РУО-Галина Евденова.
„ Пред нас са учители, отдали живота си на специалността. Едно учебно заведение е сполучливо единствено тогава, когато има хора като вас. Вие носите възрожденския дух и пламък, с който водите напред вашите ученици “, поздрави наградените учители зам.-министърът на образованието и науката инж. Таня Михайлова.
Тържественото награждаване почете и регионалният шеф Малина Николова.
„ Бъдещето на нашата страна е във вашите ръце. От вас скъпи учители и шефове зависи икономическият напредък, развиването на страната ни и самочувствието като нация!, поздрави присъстващите Малина Николова.
С грамоти бяха отличени и възпитаници, получили високи образователни резултати, с които –прославят област Враца. Сред наградените бе и носителката на голям брой награди от врачанското НУ „ Св. Софроний Врачански “ Никол Илиева.
С голяма изненада грамота за професионалната си работа получи и началникът на Регионално ръководство на образованието-Враца Галина Евденова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР