Директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Руската федерация

...
Директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Руската федерация
Коментари Харесай

Наришкин е провел телефонен разговор с шефа на ЦРУ: Мислихме какво да правим с Украйна“

Директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Руската федерация Сергей Наришкин удостовери пред ТАСС, че е провел телефонен диалог с ръководителя на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс в края на юни, по време на който " мислихме, разсъждавахме какво да вършим с Украйна “.

" Да, в действителност, диалогът се организира в края на предишния месец. Поводът за телефонният разговор, съгласно мен, от страна на американския сътрудник бяха събитията от 24 юни. Ясно е по какъв начин отговорих на този въпрос за случилото се “, сподели Наришкин. Струва ми се, че това беше по-скоро предлог, тъй като главната част от диалога беше ориентирана към разискване на тематиката и събитията към Украйна. Мислихме и разсъждавахме какво да вършим с Украйна.

Според шефа на Службата за външно разузнаване на Русия диалогът е траял " към час ".

Наришкин означи, че остава опцията за негова персонална среща с шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ. „ Не сме се договорили за среща [по време на телефонен диалог в края на юни], само че такава опция съществува: остават и телефонни диалози, и опция за персонална среща “, сподели той, отговаряйки на подобаващ въпрос.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР