Директорът на СИДП инж. Веселин Нинов, ловният експерт инж. Тервел

...
Директорът на СИДП инж. Веселин Нинов, ловният експерт инж. Тервел
Коментари Харесай

Североизтокът показва възстановка на лов в изложението „Наслука“

Директорът на СИДП инж. Веселин Нинов, ловният специалист инж. Тервел Стефанов и шефове на ловни стопанства от Североизточна България ще вземат присъединяване в XXVI-то издание на ревюто „Наслука-лов, лов на риба, спорт“ от 26 до 29 септември в „Интер експо център“ в София. Посетителите на ревюто ще имат опция да се срещнат с опциите за ловджийски туризъм в другите териториални поделения и да получат повече информация за трофейния, селекционния, подборния и колективен лов в стопанствата към предприятието.

„Подготвили сме настоящи пакетни цени, които ще представим на ревюто. Новите предложения са създадени по отношение на възобновените ресурси от наедрял дивеч в СИДП и нуждата броя на животните да бъде регулиран“, изясни ловният специалист инж. Тервел Стефанов. На щанда на предприятието ще бъдат изложени титли от диви животни, добити в ловните стопанства на Североизтока.
Очаква се измежду посетителите голям интерес да провокира и диорамата, която ще посреща влизащите в

„Интер експо център“. От СИДП са решили да завоюват феновете на лова и природата със зимна сцена в центъра, на която глиган се бие с три вълка. Майсторски препарираните животни върху повърхност от 4 кв.м. ще трансферират за момент българските и непознатите ловци посред лютата зима в северната част на страната ни и борбите за оцеляване през най-студените месеци. Диорамата е направена особено за ревюто и
се демонстрира за първи път. През октомври тя ще бъде пренесена в постройката на предприятието в Шумен.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР