Директорът на школата на ЦСКА 1948 Методи Деянов говори преди

...
Директорът на школата на ЦСКА 1948 Методи Деянов говори преди
Коментари Харесай

Методи Деянов за червеното дерби: Домакинското предимство може да се окаже ключът към успеха

Директорът на школата на ЦСКА 1948 Методи Деянов приказва преди дербито от 23-ия кръг против ЦСКА - София. Юношата и именит футболист на " алените " съобщи пред Sportal.bg , че домакинското преимущество може да бъде ключът към триумфа в конфликта от еfbet Лига.
 Ивайло Чочев е втори в голмайсторската листа на Балканите Ивайло Чочев е втори в голмайсторската листа на Балканите
" Ще бъде доста забавен мач. Двата тима са в челото на класирането. Домакинското преимущество може да се окаже ключът към триумфа. ЦСКА няма загуба на стадион " Витоша " през сезона. Очаквам по-затворен мач, в който тимовете ще гледат да не позволен неточности. Участвал съм в много дербита и мисля, че българите умеят по-лесно да се приспособяват към сходни срещи. Обикновено те са водещите фигури в такива дуели ", съобщи Методи Деянов пред Sportal.bg .
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР