Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов сътвори поредната скандална изцепка. Този

...
Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов сътвори поредната скандална изцепка.
Този
Коментари Харесай

Борис Бонев е „педал“, заяви Калин Сърменов

Директорът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов сътвори следващата скандална изцепка.

Този път падна извънредно ниско в опита си да отбрани от политически нападки столичния градоначалник Йорданка Фандъкова. Той си разреши да назова самостоятелния общински консултант и водач на гражданската платформа „ Спаси София “ – Борис Бонев „ педал “. 

Поведението му е меко казано скандално, а и да не пропущаме обстоятелството, че въпреки да оглавява държавен спектакъл, непрестанно показва партийните си пристрастия. Освен това постоянно употребява нецензурни изрази в опита си да оплюе някого. 

Самият Бонев, за който се допуска, че на идните локални избори ще се бори за стола на Фандъкова, в никакъв случай не е коментирал половата си ориентировка. 
Но пък с цел да се натегне на ГЕРБ, Сърменов не се свени да нанесе подобен лицемерен удар по младия общинар. Във всяка друга европейска страна сходно изявление би било жигосано като политически неточно и всеки на мястото на Сърменов щеше да бъде свикан да подаде оставка. 

Интересно дали културният министър проф. Велислав Минеков ще вземе отношение, поради че Сърменов е на негово послушание. По-паметливите напомнят, че преди пет години той бе част от екипа на „ Воля “ на Веселин Марешки, само че по-късно направи внезапен завой към партията на Бойко Борисов.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР