Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов показа остър език и

...
Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов показа остър език и
Коментари Харесай

Голям скандал онлайн! Калин Сърменов попиля актьори от Татковци!

Директорът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов сподели изострен език и захапа по-младите си сътрудници Филип Буков и Стефани Ивайло, които познаваме добре от сериала " Татковци ". 

Младите артисти се оказаха бодил в очите на Сърменов и той изригна с мощен статус в обществените мрежи, само че по-късно бе отстранен. Но пък последва нов, който изяснява постъпката му. 

" Българското кино откри формулата за гений и разум. Очила! Вижте образеца по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и към този момент си надарен и интелигентен и не детски. Нобелова премия. А леко отворените устенца, а? ", написа Сърменов под стоп-кадър на двамата артисти от `Татковци ".

По-късно коментарът му към този момент не бе разполагаем на профила му. Вместо това написа друго: " Непрофесионалистите - Значение на думата непрофесионално.

1. Без задоволително знания на експерт. Са и чувствителни деца, подготвени да упрекват за неможенето си всички, само че не и себе си! Пък и сълзи напират и образци дават. Хем не може, хем тъп, но пък сензитивен. И в този момент по какъв начин да разрушавам нежното му самочувствие. Писна ми от такива нежни ду….ши ". 

В обществените мрежи допускат, че със Сърменов се е свързал самият артист, който го е помолил да отстрани статуса си, защото е сензитивен и не му въздейства добре тази " брадва " от него.

Филип Буков не му остана задължен, като съобщи, че е коментирал под поста на Калин, само че бързо е бил изтрил и по-късно блокиран, написа " Блиц "

Ето какво е бил написал: 

" Аз също се веселя да се срещнем по този превъзходен мотив! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, по тази причина аз не мога да се обидя. За мен е чест експерт и артист като Вас да разяснява неналичието ми на качества! Малкото умения, които владея са да се фотографирам гол до кръста и да върша ехидни гримаси, само че толкоз си мога и оставам жив някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се пробва да се развива в професионален проект и да изкарва парите си с почтен труд, а не да се поставя, в дословен и метафоричен смисъл, приказва задоволително за Вас като мъж и персона!

От трибуната на Вашия фейсбук профил, откривам, че Вие не вършиме изключение от стандарта “тъмен балкански индивид ", а точно, това което ни дели от съумелите народи е, че нас ни сплотява омразата и злобата, а не любовта и поддръжката. Много е тъпо, че продължава да ни се постанова да четем мнения от подтекста на “Григор няма душeвност и за нищо не става ", “Мария Бакалова е позор за нацията ни и това не е никакъв триумф " и още, и още. Не забравяйте, че ние младите сме бъдещето на тази страна и тъкмо ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.

Рузвелт е споделил, че дребните мозъци разискват хората, междинните мозъци разискват събития, а великите мозъци разискват хрумвания! Желая Ви здраво здраве и креативен триумфи! Интересно ми е Вие какво мислите, по тази причина, апелирам Ви, коментирайте под този или под неговия пост. Понеже ме блокира, пратете му едни сърдечни поздрави от мен! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР