Директорът на Сатирата Калин Сърменов се появи на изненадващо място

...
Директорът на Сатирата Калин Сърменов се появи на изненадващо място
Коментари Харесай

Калин Сърменов се появи на неочаквано място

Директорът на Сатирата Калин Сърменов се появи на изненадващо място рано сутринта и прикова всички погледи. И всички очевидци е побутваха и чудеха какво прави там.

Той бе неочакван посетител на откриването на нова детска градина в столицата. Неговата поява внесе наслада и неспокойствие измежду поканените родители и деца.

Причината за присъединяване на Сърменов на това събитие евентуално е обвързвана с навършването на 4 години на най-малката му дъщеричка, която евентуално ще посещава новата детска градина. Вероятно Калин е съумял да се дореди за място в новата градина и всяка заран ще води дребната си дъщеричка да си играе с останалите деца. 

Откриването на новата детска градина беше щастлив и значим миг за децата и техните родители. Тя дава доста благоприятни условия за развиване и развлечение, като се стреми да сътвори удобна и просветителна среда за децата.

Калин Сърменов, прочут с функциите си в телевизионни сериали и филми, е сигурно един от най-обичаните български артисти. Той съчетава гений, професионализъм и занимателен комизъм в своите осъществявания, което го прави извънредно известен измежду публиката.

Присъствието на Сърменов на откриването на новата детска градина беше прелестно изненада за всички присъстващи. С артиста се срещнаха заслужени фенове, които не отпуснаха опцията да се снимат с него и да се насладят на неговата компания.

Няма подозрение, че най-малката дъщеричка на Калин Сърменов има шанса да има толкоз грижовен и деликатен татко, който го поддържа в нейното развиване и обучение. Присъствието му на откриването на новата детска градина акцентира това и показва уговорката му към нея и към развиването на децата като цяло.

Откриването на нова детска градина в столицата, с присъединяване на Калин Сърменов, се трансформира в незабравимо събитие за всички присъстващи. То отрази значимостта на значимостта на образованието и положителното развиване на децата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР