Директорът на Руската служба за външно разузнаване (СВР) Сергей Наришкин

...
Директорът на Руската служба за външно разузнаване (СВР) Сергей Наришкин
Коментари Харесай

Шефът на руското разузнаване: Имаме доста прилични лични отношения с директора на ЦРУ

Директорът на Руската работа за външно разузнаване (СВР) Сергей Наришкин разгласи, че се резервира опцията за срещи с шефа на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) Уилям Бърнс, оповестиха локални медии.

„ Имаме много прилични персонални връзки и ми се коства, че има потребност да поддържаме такива контакти и такава линия на взаимоотношение “, отбелязва Наришкин. На 27 февруари Наришкин сподели, че почита шефа на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) Уилям Бърнс, който преди този момент го упрекна в надменно държание по време на среща през ноември 2022 година в Турция. Бърнс в изявление за CBS съобщи, че по време на договарянията Наришкин е излъчвал " възприятие на безочливост и надменност ", той също по този начин назова срещата с съветския си сътрудник " много депресираща ". 

Директорът на съветското рарузнаване отбелязва, че след резултатите от срещата през ноември в Анкара, резервира позитивната си оценка за резултатите от договарянията. Той добави, че срещата е траяла два и половина часа. Според Наришкин продължителността на договарянията към този момент подсказва, че участнците в нея надали са се държали жестоко и надменно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР