Директорът на полицията във Враца Янко Янколов започна с уволненията,

...
Директорът на полицията във Враца Янко Янколов започна с уволненията,
Коментари Харесай

Янко Янколов „отряза“ главата на шефа на КАТ Враца, вижте кой ще е новият началник /снимка/

Директорът на полицията във Враца Янко Янколов стартира с уволненията, научи извънредно организация BulNews.bg.
До дни си отива началникът на КАТ Враца Иван Коцев. Смяната идва тъкмо в точния момент, защото се очакваше скоро „ Министерство на вътрешните работи пикчърс “ да снима късометражен документален екшън в постройката на ведомството със специфичното присъединяване на кръвожадни столични прокурори.
Иван Коцев зае основния пост тъкмо преди 3 години и ще бъде запомнен като тесногръд човек, който посредством служебното си състояние опитваше да взема решение персонални проблеми. Преди време по неразбираеми аргументи бе насъскал патрулите да кръжат към редакцията на BulNews.bg и да пишат санкции на „ Бялата стрела “. Този копнеж му остана единствено като розов сън, защото от най-високо място му заповядаха да не се занимава с нездравословни за неговия пост действия.
Фаворит за нов началник на КАТ е шеф бранш „ Пътна полиция “ Янко Харалампиев. Той прави усещане на квалифициран младеж, който при контактите си с локалните публицисти постоянно дава точна и изчерпателна информация. Отгоре на всичко е общителен като тибетски духовник по време на утринния чай, тъй че сигурно ще се оправя по-добре от предшественика си. Очаква се Янко Янколов да продължи освежаването на управителния състав на полицията във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР