Директорът на полицията в Русе ми докладва незабавно след случая.

...
Директорът на полицията в Русе ми докладва незабавно след случая.
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР разби на пух и прах всички съмнения кой точно е убиецът на 18-годишния Алекс от Бяла

" Директорът на полицията в Русе ми рапортува неотложно след случая. Бяха подхванати бързи дейности и беше арестуван изпълнителят на закононарушението. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов за случая с пребитото до гибел момче от Бяла Алекс. " Абсолютно всички обстоятелства и условия са изяснени. Всички очевидци са разпитани през арбитър. Ударът е нанесен от лицето, което е арестувано ", разясни пред Нова тв Маринов.

Преди минути, както осведоми БЛИЦ, представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че килърът на 18-годишното момче ще бъде измамен по най-тежкото обвиняване - съзнателно ликвидиране по хулигански подбуди, за което Наказателният кодекс планува в това число пожизнен затвор без право на подмяна.

Припомняме, че 18-годишното момче пострада тежко при случай в града на 8 юли. Той беше пребит от група роми, които му поискали цигара, а той отказал да им даде. Алекс умря осем дни по-късно в русенската болница. За случая с Алекс е арестуван 32-годишният Валентин Маринов. Според прокуратурата той нанася удар с ръка в главата на момчето, което пада и си удря главата в тротоарните плочки.

В град Бяла през днешния ден ще бъде поклонението пред 18-годишния Алекс, който почина при случай пред локална дискотека предходната седмица. Заради случая в Бяла, Министерство на вътрешните работи разпореди непрекъснато наличие на полиция в дребните обитаеми места в страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР