Директорът на по спортно-техническите въпрос Рамон Планес коментира предстоящата раздяла

...
Директорът на по спортно-техническите въпрос Рамон Планес коментира предстоящата раздяла
Коментари Харесай

Директор на Барса: Суарес даде много на клуба и заслужава уважение

Директорът на по спортно-техническите въпрос Рамон Планес разяснява идната разлъка с. Нападателят си търси нов клуб, откакто не го желае в състава си.

“Трябва да почитаме футболистите, които са дали доста за клуба, а Луис е подобен. Но в този момент се намираме в стадий на смяна с нов ментор, който пък има нови хрумвания. До 5 октомври, когато затваря пазарът, могат да се случат доста неща”, съобщи Планес през днешния ден.

“Публична загадка е, че търсим подкрепление за офанзивата - продължи шефът. - Но не всеки може да играе при нас. Барселона е една огромна машина, която постоянно търси най-хубавото. От месеци насам работим за подобряването на състава. Нуждаем се от играчи, които са по едно и също време и опитни, и качествени.”

Рамон Планес обърна внимание и на, който скоро ще премине в. “Използвам опцията да му благодаря за приноса към отбора през миналите два сезона. Видал беше значима част от колектива. Все още обаче прехвърлянето не е реалност и няма по какъв начин да потвърдя детайлите по него.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР