Директорът на пловдивската полиция Атанас Илков заяви, че основната версия,

...
Директорът на пловдивската полиция Атанас Илков заяви, че основната версия,
Коментари Харесай

МВР търси кой е взел оръжието на Данаил Божилов

Директорът на пловдивската полиция Атанас Илков съобщи, че главната версия, по която се работи за гибелта на Данаил Божилов, е самоубийство, а оръжието е взето.

42-годишният предприемач бе открит мъртъв в парк "Лаута " в пловдивския квартал "Тракия " на 26 юли. Тялото му бе открито от инцидентни минувачи, а на близко дърво бе вързано кучето му - порода "Дого Аржентино ". Първоначално от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата оповестиха, че Данаил Божилов е погубен с един изстрел в сърцето, само че по-късно версията бе изменена - самоубийство поради финансови проблеми.

"Самоубийство е главната версия, по която работи полицията в Пловдив ", удостовери старши комисар Атанас Илков, представен от "Фокус ". По думите му версията се удостоверява освен от откритото в задния джоб на Божилов предсмъртно писмо, само че и от още няколко неща, които полицията към този момент не желае да разяснява.

„ Оръжието към момента се търси. Някой го е взел, само че повече не мога да кажа”, добави шефът на пловдивската полиция.

По думите му сега проверяващите работят по догатки, като няма обвинен за открадването на оръжието.

Старши комисар Атанас Илков отхвърли да разяснява популяризираните клюки, че някогашен боен, който сега е безприютен, е откраднал оръжието и даже цигарите на самоубилия се.

Вчера към 130 души изпратиха в последния му земен път 42-годишния Данаил Божилов. Той бе заровен без опело в гробищния парк в Дупница до гроба на татко му, заяви в. "Вяра ". Бизнесменът оставя 9-годишна дъщеричка сираче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР