Директорът на Пътнически превози в БДЖ Любен Нанов е освободен

...
Директорът на Пътнически превози в БДЖ Любен Нанов е освободен
Коментари Харесай

Освободиха директора на Пътнически превози в БДЖ

Директорът на " Пътнически транспорти " в БДЖ Любен Нанов е освободен от поста, защото сдружението е в съществени финансови усложнения. Назначен е краткотрайно изпълняващ длъжността до оповестяването на конкурс. Това сподели пред БНР Николай Събев, министър на превоза и известията.

" Това дружество би трябвало да стартира да работи дейно. Трябва да бъде освободено от непотребните действия. Трябва да се създаде добра тактика за това по какъв начин БДЖ да се развива, да е дейно, да не дърпа непотребни пари и българите да стартират да употребяват услугите с по-голяма периодичност. Можем да увеличим приходите на " Пътнически транспорти " не като покачваме цените, а като увеличим количеството пасажери ", сподели министърът.

Събев добави, че през идната седмица ще разгласи екипа си.

" В избора си на хора диря две качества - индивидът да е кадърен да прави промени и да има предпочитание да прави промени. Не ме интересува партийна принадлежност ", разгласи Николай Събев.

По думите му следва доста работа, с цел да може транспортната система в България да стане високо ефикасна.

" Трябва да преглеждаме нещата сложно - транспортната система не се състои единствено от автотранспорт или единствено жп превоз. В комбинацията и развиването на промишленостите ще имаме високотехнологична и съвременна транспортна система ", добави той.

Министерството на превоза ще заложи на информационните техники по отношение на обществеността.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР