Директорът на ОДМВР Монтана ст. комисар Пламен Томов връчи благодарствено

...
Директорът на ОДМВР Монтана ст. комисар Пламен Томов връчи благодарствено
Коментари Харесай

Директорът на полицията в Монтана връчи благодарствено писмо на автоинструктор от града

Директорът на ОДМВР Монтана ст. комисар Пламен Томов връчи благодарствено писмо на съименника си Пламен Александров, автоинструктор от регионалния град, оповестиха от пресцентъра на полицията.
В него се изрича признателност за проявената храброст и бърза реакция, с помощта на които били хванати престъпно проявени причинители на кражба на пари и документи от лек автомобил.
Случката станала преди седмица наоколо до кръстовище в регионалния град. В обедната си отмора полицейски чиновник сменял спуканата гума на лекия си автомобил и не забелязал по какъв начин мъж се промъква от другата страна на колата, отваря вратата и взема мъжката му чантичка с пари и документи.
За шанс, в същия миг на кръстовището автоинстуктор изчаквал зелената светлина на светофара и станал очевидец на кражбата. Той видял по какъв начин крадецът предава чантичката на собствен съизвършител. Без да се двоуми, инструкторът слязъл от образователната кола, извикал, с цел да предизвести служителя на реда и хукнал да гони съучастника с чантичката. След минути на място дошъл полицейския автопатрул и откарал в ареста арестувания от служителя на реда причинител на кражбата, престъпно проявен и осъждан софиянец. По-късно двамата му съучастници, също престъпно проявени, били хванати от криминалисти от районно управление (на МВР) Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР