Директорът на общинското предприятие Чистота“ Димитър Георгиев и неговият заместник

...
Директорът на общинското предприятие Чистота“ Димитър Георгиев и неговият заместник
Коментари Харесай

Чистка в „Чистота“

Директорът на общинското дружество „ Чистота “ Димитър Георгиев и неговият заместител Николай Георгиев подадоха оставки, осведоми Радио Пловдив. Те са оповестили решението си първо пред екипа на компанията, която управляват.

Като претекстове двамата са показали, че върху тях е оказван напън да уволняват хора, работещи на разнообразни равнища в предприятието. Според Георгиев това би нарушило ритъма на работа и той отказал да се съобрази.

По неофициална информация натискът, идвал от отрасловия зам.-кмет Иван Стоянов, който ръководеше „ Чистота “ в мандата на Иван Тотев. Димитър Георгиев пък бе назначен от кмета Здравко Димитров.

От Община Пловдив изрично отхвърлиха изказванията за оказван напън върху Георгиев, като обявиха, че той е имал два месеца заем на доверие, който не е оневинен.

Кметът Костадин Димитров и отрасловият заместник-кмет Иван Стоянов не са удовлетворени от почистването на града.

По тази причина в края на предходната година към Димитър Георгиев било отправено предложение да си подаде оставката и той е приел.

Директорът на „ Чистота “ остава на поста до 5 януари, а идната седмица ще бъде показано новото управление на общинското дружество.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР