Директорът на Общинския център за социални услуги и дейности (ОЦСУД)

...
Директорът на Общинския център за социални услуги и дейности (ОЦСУД)
Коментари Харесай

Директорът на ОЦСУД-Мездра Наталия Христова-Горанова чества 60-годишнина /снимки/

Директорът на Общинския център за обществени услуги и действия (ОЦСУД) - Мездра Наталия Христова-Горанова става през днешния ден на 60 години. По този мотив тя получи голям брой поздравления и дарове от свои близки, другари и сътрудници. Сред тях бяха чиновници на ОЦСУД и на Общинската администрация, членове на Българския Червен кръст (БЧК), на Пенсионерски клуб „ Мездрея “ и други. 
Специална изненада й сервираха доброволци от Клуб „ БМЧК и другари на Искърското дефиле “ при СУ „ Св. Климент Охридски “ - с. Зверино с началник Петя Илиева. 
От името на Община Мездра кметът Иван Аспарухов подари на рожденичката букет цветя и картината „ Българка “ на художничката Нели Стоянова, отличена в обичайния осмомартенски конкурс за творби на изобразителното изкуство „ Жените в изкуството ”. Аспарухов й пожела да е здрава и все по този начин всеотдайна във всичко, което прави, както и нови фамилни наслади. 
Видимо разчувствана, юбилярката благодари на всички за оказаното почитание и внимание. 
Наталия Христова-Горанова е специалист с над 35-годишен професионален опит в обществената сфера. Работила е като педагог и шеф на Социалния дом за деца в с. Кален, шеф на Дома за деца и младежи с умствена назадничавост в гр. Мездра, началник на Общинската работа за обществено подкрепяне и шеф на ОЦСУД - Мездра. Повече от три десетилетия е член и доброволец на БЧК, ръководител на Общинския съвет на БЧК - Мездра, заместник-председател на Областния съвет на БЧК - Враца и пратеник на Националния съвет на БЧК.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР