Директорът на Националния център по заразни и паразитни болести стана

...
Директорът на Националния център по заразни и паразитни болести стана
Коментари Харесай

Проф. Тодор Кантарджиев стана дядо

Директорът на Националния център по заразни и паразитни заболявания стана дядо. На 17 ноември се роди внукът му Тодор Кантарджиев-младши.  
Синът на професора и татко на дребния Тодор Весел Кантарджиев също е лекар. Той е шеф на Клиниката по кожни заболявания във ВМА. Проф. Тодор Кантарджиев пък носи името на своя дядо - надарения инженер, който е построил Рилския тръбопровод, първия язовир в България - “Златна Панега ”, бент. “Студена ”, бент. “Александър Стамболийски ” и е проектирал бент. “Копринка ”.
 Проф. Кантарджиев: Ясно за всеки просветен и доброжелателен човек е, че маската пази Проф. Кантарджиев: Ясно за всеки просветен и доброжелателен човек е, че маската пази
Проф. Тодор Кантарджиев, шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания, даде своите препоръки какви маски да носим и в кои...
Младите родители са спазили традицията на Кантарджиевия жанр първородната мъжка рожба да носи името на дядото. Най-малкият Кантарджиев към този момент си е у дома, сподели за " 24 часа " професорът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР