Директорът на Националния институт по алергии и инфекциозни болести на

...
Директорът на Националния институт по алергии и инфекциозни болести на
Коментари Харесай

Антъни Фаучи очаква нормализиране в края на 2021 или 2022

Директорът на Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания на Съединени американски щати доктор съобщи, че въпреки да е доста убеден, че ще има ваксина през идващите няколко месеца, е малко евентуално да можем да продължим естествения си живот най-малко до края на идната година или може би до 2022, оповестява Си Ен Ен, представена от БГНЕС.
" Ако имаме акция за имунизация и до второто или третото тримесечие на 2021 година сме ваксинирали забележителна част от хората, мисля, че ще бъде елементарно до края на 2021 година, а може би даже до 2022 година, преди да стартираме да имаме някакво сходство на нормалност “, сподели Фаучи в университета в Мелбърн. Той обаче означи, че политическото разделяне и страха от стопански загуби са повлияли на настоящите резултати в страната.
 Тръмп: Фаучи е злополучие - в случай че го слушах, щяхме да имаме 500 000 мъртви Тръмп: Фаучи е злополучие - в случай че го слушах, щяхме да имаме 500 000 мъртви
Гневен и язвителен, президентът Доналд Тръмп съобщи в предизборна акция, че хората са изтощени да слушат за смъртоносната пандемия, която...
" Маските в Америка съвсем се трансфораха в политическа принадлежност и знам, че това направи новините в международен мащаб в действителност доста сложни. Всъщност, хората бяха осмивани поради маската си, според от коя страна на даден политически набор се намират “, сподели Фаучи и добави, че е мъчително да бъдем очевидци на това разделяне, фокусирано върху публично опазване на здравето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР