Директорът на Народния театър Васил Василев няма да подаде оставка,

...
Директорът на Народния театър Васил Василев няма да подаде оставка,
Коментари Харесай

Директорът на Народния театър няма да подаде оставка

Директорът на Народния спектакъл Васил Василев няма да подаде оставка, това разгласи той на конференция, която се организира в постройката на театъра по време на митинга. Той изясни, че е премахнал длъжностите „ основен режисьор “ и „ началник Връзки с обществеността “ с цел да избави театъра “. Той дефинира като неточност идването си в София като шеф, само че сложи оценка отличен на работата си в Народния спектакъл.За 10 месеца е имало 4 инспекции, и нито една от тях не е открила нарушавания. За първите два месеца на годината приходите са 1 млн. 250 хиляди лева, а възнагражденията са увеличени, добави той.

Васил Василев дефинира решението си за унищожаване на тези длъжности като най-тежкото в живота си досегаи добави, че се е опитал да резервира достолепието на тези хора.

Всеки бърка по един или различен метод, сподели още шефът

Според Василев спорът в Народния спектакъл е бил комфортен на някой.

Директорът на Народния спектакъл е определен с конкурс и носи цялата отговорност, съобщи артистът Георги Мамалев, а настояването за оставка той дефинира като прелом

Василев сподели още, че са подписани контракти, по силата на които спектаклите на Александър Морфов остават в репертоара на НТ, а авторските му права са предпазени. В отговор на крититите, че те се играят рядко, той съобщи че в театъра има място за всички надарени режисьори и добави, че сега най-гледаният театър е „ Народът на Вазов “. Междувременно митингът, който беше пред културното ведомство, се реалокира пред Народния спектакъл. Представители на БОЕЦ и други протестиращи се пробваха да влязат през служебния вход, само че бяха спрени от защитата.Те обявиха, че митингите ще продължат.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР