Директорът на Народния театър щял да съди Камен Донев за

...
Директорът на Народния театър щял да съди Камен Донев за
Коментари Харесай

Ицо Хазарта нарече шефа на Народния театър мушмула

Директорът на Народния спектакъл щял да съди Камен Донев за засегнатост. С цялото ми почитание - мъчно бих се сетил за по-сигурен метод цяла България да стартира да те назовава " мушмула ". Така рапърът Ицо Хазарта и някогашен член на комисията по просвета в Народното събрание от групата на Продължаваме промяната Ицо Хазарта разяснява напрежението сред артиста и шефа на културната институция, предизвикано от разрива сред тях поради абсурда към уволнението на основния режисьор Александър Морфов. 

В понеделник стана ясно, че абсурдът в Народния спектакъл отива в съда. В СРС към този момент има формирани 2 каузи - първото по желае на артиста Валери Йорданов против Васил Василев. Йорданов твърди, че здравословното му положение съществено се е влошило, откакто научил, че е почнала инспекция против неговия „ нравствен татко “ Александър Морфов. 

Второто дело е по просба на шефа на театъра, който се почувствал афектиран от изявление на артиста Камен Донев, който в изявление пред Би Ти Ви нарекъл Василев „ шушумига “, „ човечец “ и споделил, че „ не е непокътнат човек “. Директорът на Народния спектакъл упорства Донев да бъде приет за отговорен за засегнатост и да му заплати 2500 лева за породени неимуществени вреди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР