Директорът на музея на ЦСКА Александър Манов прие посланика на

...
Директорът на музея на ЦСКА Александър Манов прие посланика на
Коментари Харесай

Сашо Манов запозна посланика на Мароко с историята на ЦСКА

Директорът на музея на ЦСКА Александър Манов одобри посланика на Мароко в България - Н.Пр. госпожа Закия Ел Мидауи. Тя остана извънредно впечатлена от стотиците титли, които съумя да прегледа.

Интересът й да посети " Армията " е бил провокиран от обстоятелството, че ЦСКА е печелил шампионат в Мароко преди години. През август 1967 година отборът ни гостува в африканската страна особено за Купата на Мохамед V и печели трофея след триумф с 1:0 във финала против локалния ФАР Рабат на стадиона в Казабланка. На 1/2-финалите ЦСКА побеждава Валенсия с 2:0.

 Георги Денев пред ТОПСПОРТ за ЦСКА: Ганчев обезпечава успокоение, Белчев и футболистите - победи! Какво повече да желаеме?
Георги Денев пред ТОПСПОРТ за ЦСКА: Ганчев обезпечава успокоение, Белчев и футболистите - победи! Какво повече да желаеме?

" Новите попълнения са качествени, това е несъмнено "

Манов описа на гостите от Мароко за шампионата. На срещата участваха спортният шеф на клуба Пламен Марков, както и именитият голмайстор Димитър Якимов, който отбелязва попадението във финалния дуел. Н.Пр. госпожа Закия Ел Мидауи беше поласкана от наличието на алените митове и даде обещание, че ще се свърже с ФАР Рабат с молба да ни изпратят фотоси от шампионата, които да бъдат изложени в музея.

Тя остана сюрпризирана от обстоятелството, че в ЦСКА е играл марокански футболист - Мурад Хидиуед, който носеше алената фланелка през сезон 2005/06 година.

 Шегувайте се с Кирил Десподов, скоро ще го гледате единствено по малкия екран
Шегувайте се с Космонавта, скоро ще го гледате единствено по малкия екран

Един от най-качествените футболисти в България. Безспорно

Александър Манов насочи покана към Н.Пр. госпожа Закия Ел Мидауи за идните празненства по случай 70-ата годишнина на клуба през месец май. Тя подари на музея особено направена в Мароко топка от дърво, а Пламен Марков й сервира фланелка с номер 1 и нейното име, както и знаменце на тима.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР