Директорът на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) Проф. д-р

...
Директорът на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) Проф. д-р
Коментари Харесай

Д-р Алдин Начков е кандидат за кмет на Ловеч от Възраждане

Директорът на Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) „ Проф. доктор Параскев Стоянов “ в Ловеч доктор Алдин Начков е претендентът за кмет на общината от партия " Възраждане " на идните локални избори. Кандидатурата му бе оповестена от народния представител и учредителен секретар на партията Николай Дренчев в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Ловеч. Присъстваха също Милен Велев, ръководител на " Възраждане " – Ловеч, и Моника Петрова, член на " Възраждане " – Ловеч.

По думите на Дренчев, при избора на претендент за кмет на Ловеч са се придържали към главните им условия, а точно да познава чудесно Ловеч, да е знаеш, можеш, угрижен за ориста и на хората, и на града, да познава потребностите им, да е управлявал доста хора, да е работил с бюджет и да има визия по какъв начин да наподобява един актуален съвременен град в 21-ви век. „ Този човек би трябвало да разполага със мощен, предан на идеята безвъзмезден екип, който ще го подкрепя в неговата работа и да разполага с безпрекословното доверие на политическата мощ, която го издига и която застава зад него. Именно подобен човек е доктор Алдин Начков “, съобщи Дренчев.

Д-р Алдин Начков е роден в Ловеч през 1981 година, където е получил междинното си обучение в Профилираната природо-математическа гимназия. След това е приключил висше обучение за доктор в Медицинския университет в Плевен. Професионалната му кариера е почнала като ординатор в Отделението по хемодиализа, бил е шеф на отделението. След това е управлявал Медицинския център, след това е бил назначен за заместник-директор на болничното заведение, а от октомври 2022 година до през днешния ден е изпълнителен шеф на лечебното заведение.

„ Обичам града си и желая да допринеса нещо за него и за жителите. До ден сегашен съм тук, макар всичките благоприятни условия, които съм имал да го напусна и да се осъществявам на друго място. От управническите позиции, които съм заемал, съм схванал по какъв начин локалната власт е доста значима за качеството на живот на своите жители, за тяхното успокоение и реализация и по какъв начин това се отразява естествено и върху сферата на опазването на здравето “, сподели Начков.

По думите на доктор Начков кадровият проблем не е единствено в опазването на здравето, а и в други сфери. „ За да се привлекат младежите е нужно и икономическа непоклатимост, работещи предприятия, които да обезпечават почтени и сигурни приходи. Нужно е и качествено обучение, развиване на спорта, да има културен живот, транспортна съгласуваност “, добави претендентът за кмет.

Девизът на предизборната акция на " Възраждане " ще е " Ловеч – град на сбъднатите фантазии ", уточни Николай Дренчев. По думите му " Възраждане " излиза на тези избори с упоритостта да ги завоюва.

Той добави, че партията ще има кандидате за кметове и общински съветници и в останалите общини в Ловешка област. Листата с общински съветници за Ловеч ще бъде оповестена другата седмица, откакто бъде записана в Общинската изборна комисия.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР