Директорът на Метрополитен Стоян Братоев е пострадал при инцидент, станал

...
Директорът на Метрополитен Стоян Братоев е пострадал при инцидент, станал
Коментари Харесай

Директорът на столичното метро пострада при инцидент в тунела на линия 3

Директорът на " Метрополитен " Стоян Братоев е потърпевш при случай, станал в авариралия сектор на третата метролиния, научи Dir.bg от свои източници. 67-годишният шеф на подземната железница е паднал, откакто му е прилошало, до момента в който правел обход на проблематичния сектор. Той си е блъснал главата. Наложило се е придвижването на мотрисите по третия лъч да бъде спряно, с цел да може Братоев да бъде изкаран от тунела с вагонетка през метростанция " Театрална ".

От " Спешна помощ " оповестиха, че са получили сигнал за потърпевш мъж в 16.15 часа. На място е изпратена кола за спешна помощ.

" Екипът е транспортирал пациента в болница " Царица Йоанна " със подозрения за комоцио ", изясни представителят на Центъра за незабавна здравна помощ Катя Сунгарска.

От Столична община прецизираха, че след нужните медицински прегледи, шефът на " Метрополитен " е бил освободен от лечебното заведение и към този момент си е у дома.

В края на януари придвижването сред метростанциите " Театрална " и " Хаджи Димитър " бе спряно поради дисторция на част от релсовия път. Оттогава в сектора тече ремонт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР