Директорът на Лондонския маратон Хю Брашър каза, че “не може

...
Директорът на Лондонския маратон Хю Брашър каза, че “не може
Коментари Харесай

Лондонският маратон е под въпрос

Директорът на Лондонския маратон Хю Брашър сподели, че “не може да бъде сигурен дали събитието може да продължи “ в писмо до лицата, които ръководят надпреварата.

Световният маратон трябваше да се организира на 26 април, само че беше отсрочен за 4 октомври, защото пандемията на ковид продължи да се популяризира.

" В този миг не можем да сме сигурни дали събитието може да продължи или, в случай че може, под каква форма може да се организира. Знаем, че бихте желали сигурност.

Разбираме и признаваме, че желаете да знаете дали би трябвало да започнете съществени тренировки или да рестартирате акцията си за набиране на средства. Въпреки това, колкото и да ни се желае, не можем да ви предложим сигурност.

Обявихме отлагането в петък, 13 март. Тогава бяхме уверени, че ще можем да организираме 40-то съревнование на новата ни дата - 4 октомври. Но това е свят, в който всекидневно нещата се трансформират толкоз бързо и това към този момент надалеч не е несъмнено.

Екипът на Лондонския маратон работи интензивно по доста разнообразни вероятни сюжети и, защото събитията се трансформират, ние измисляме нови хрумвания “, показа Брашър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР