Директорът на Изпълнителната агенция по лекарствата проф. Асена Стоименова отказа

...
Директорът на Изпълнителната агенция по лекарствата проф. Асена Стоименова отказа
Коментари Харесай

Шефът на агенцията по лекарствата отказа да се яви пред депутатите, те я задължиха

Директорът на Изпълнителната организация по медикаментите проф. Асена Стоименова отхвърли да се яви пред депутатите, с цел да даде пояснение за спрените 62 медикамента за хипертоници. След това обаче народните представители я задължиха да иде в Народното събрание.
 Пациентите с блокирани медикаменти за кръвно и сърце да посетят доктор за нова рецепта  Изтеглят от аптеките 62 медикаменти за кръвно и сърце поради замърсяване в състава. Вижте лист на блокираните лекарства
В началото на днешното съвещание от Българска социалистическа партия желаеха чуване на Стоименова. Според социалистите в края на предходната седмица не са били дадени задоволително пояснения за случая.

След настояването на Българска социалистическа партия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева съобщи, че ще се свърже с Асена Стоименова и ще я поканят в зала. Малко по-късно се разбра, че Стоимеова е отказала да се яви пред депутатите. Тя изпратила писмо на ръководителя на Народното събрание, в което декларира, че цялата информация по тематиката я има на уеб страницата на организацията.

Караянчева обаче реши да предложи на народните представители да задължат Стоименова да даде пояснение в Народното събрание, тъй като тематиката е сериозна. В последна сметка депутатите гласоподаваха и я задължиха да се яви пред тях.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР