Директорът на изпълнителната агенция по горите (ИАГ) Григор Гогов се

...
Директорът на изпълнителната агенция по горите (ИАГ) Григор Гогов се
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Шефът на агенцията по горите Григор Гогов хвърля оставка!

Директорът на изпълнителната организация по горите (ИАГ) Григор Гогов се чака да подаде оставка до понеделник. Това съобщи земеделският министър Румен Порожанов след първото съвещание на Централния епизоотичен съвет.

Припомняме, на конференция в Българска телеграфна агенция на 13 септември ръководителят на партия "Възраждане " Костадин Костадинов прикани за оставките на министър Порожанов, на шефовете на БАБХ и на ИАГ. Като претекст за оставката на шефа на ИАГ е негова непосредственост до компания, която е снабдител на коловете за създаване на оградата по сухопътната ни граница с Румъния.

Съпругата на Гогов е в управата на тази компания. Същевременно е заловен камион с противозаконна дървесина, който е пътувал към склад на компанията.

Министър Порожанов сподели, че във връзка с сигнала, който е изпратен, не е открит директен спор на ползи. Изпратил съм на КОМПИ всички данни, които се съдържат в сигнала, сподели земеделският министър и добави, че Гогов ще подаде молба за освобождение. "Това ще се случи през днешния ден или в понеделник ", добави Порожанов.

Очаквайте детайлности!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР