Директорът на Интер Пиеро Аузилио потвърди, че преговорите с голямата

...
Директорът на Интер Пиеро Аузилио потвърди, че преговорите с голямата
Коментари Харесай

Интер води преговорите с Икарди на закрито

Директорът на Интер Пиеро Аузилио удостовери, че договарянията с огромната звезда Мауро Икарди текат сега и се организират „ при цялостна тишина”.

В момента обстановката към 25-годишния състезател е много деликатна, защото през ден се написа, че той е дал единодушието си да премине в Реал Мадрид. От антуража на футболиста на този стадий отхвърлят сходни вести, но те не стопират да се появяват из италианските и испанските медии. Последните клюки гласят, че има два „ огромни клуба”, които са мощно заинтригувани от Икарди.

Жената на Икарди: Няколко клуба демонстрират интерес към него

„ Поддържаме непрекъснат контакт с сътрудника на Икарди (неговата половинка Уанда Нара – б.р.) и се стремим да реализираме общата цел или най-малкото да забележим дали може бъдещето ни да продължи съвместно”, разяснява Аузилио.

„ Преди всичко желаеме всичко да се случи при цялостна тишина. Колкото повече се приказва, толкоз повече решения се натрупват по пътя.”

„ Искаме да участваме в каузи, а освен с думи, желаеме да се уверим, че всички са в вярната кондиция, с цел да се раздават до дъно на терена”, добави босът на „ нерадзурите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР