Директорът на Интер Джузепе Марота говори за трансферите в клуба,

...
Директорът на Интер Джузепе Марота говори за трансферите в клуба,
Коментари Харесай

Шеф на Интер: Няма възможност за Икарди в Юве

Директорът на Интер Джузепе Марота приказва за прехвърлянията в клуба, като разкри някои детайлности към играчите, които " нерадзурите " желаят да привлекат. Той показа вижданията си за бъдещето на гранда от Милано на конференция, на която бе показан новия треньор Антонио Конте.

Марота стартира с това, че Интер е постигнал съглашение с УЕФА по отношение на Финансовия феърплей, което ще му разреши да работи умерено на трансферния пазар. " Това е добър знак за бъдещето. Напълно съм наясно и съм признателен, че ситуацияте е доста по-просто за мен, в сравнение с беше в предишното ", добави той.

По тематиката за бъдещето на Мауро Икарди и Раджа Наинголан шефът повтори предходните си изказвания, като още веднъж съобщи, че те не са част от бъдещето на клуба с думите: " Взехме решение да сложим клуба преди всичко ".

Interisti, what do you think, where will Icardi end up? pic.twitter.com/4J1O6tkUZP
— Brothers of the World (@BOTWPod) July 7, 2019
Попитан дали Икарди може да премине в Ювентус, той отговори: " Няма такава опция на този стадий ", а на въпрос дали е допустима замяна сред аржентинския нападател и Икарди, Марота разгласи, че това е " химера ".

Той не скри, че клубът се интересува от Един Джеко: " Не отхвърлям, че той е наша цел. Имаме единодушието на играча, само че това не значи, че е наш. Трябва да преговаряме с Рома”. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР