Директорът на Германския футболен съюз (ГФС) Оливер Бирхоф се изказа

...
Директорът на Германския футболен съюз (ГФС) Оливер Бирхоф се изказа
Коментари Харесай

Бирхоф не приема критиките на клубовете към Лигата на Нациите

Директорът на Германския футболен съюз (ГФС) Оливер Бирхоф се изрече в поддръжка на идните мачове на националния тим, макар някои рецензии от клубовете, които ги назовават безмислени. Бирхоф съобщи, че тези мачове са нужни, с цел да създадат националния тим още веднъж сполучлив.

Германия играе с Испания на 3-и септември и с Швейцария три дни по-късно в мачове от шампионата Лига на Нациите, а в групата също по този начин е и тимът на Украйна. Но казусът на клубовете е, че във към този момент сгъстения календар за новия сезон, включващ състезание, контроли, мачове в Европа, идват и срещите на националните тимове.

Бирхоф знае, че едни от основните опозиционери е Байерн (Мюнхен), защото отборът има малко спиране след извоювания дубъл вкъщи, само че пък би трябвало да се върне към интензивност през август, когато ще се доиграе Шампионската лига. А по-късно играчите им би трябвало да отидат в националните тимове. Но шефът е безапелационен, че националният тим също е значим, тъй като е лицето на немския футбол.

Селекцията на Йоахим Льов напрактика не е играла през тази година, само че желанието е да не се повтаря представянето от Мондиал 2018. "Това са дати на ФИФА и УЕФА. Не приказваме дали сме длъжни, желая да кажа, че ние сме щастливи да играем с националния тим. Ние желаеме едно сполучливо Евро 2021. Йоги Льов желае да види неговия млад отбор по какъв начин ще се показа, споделя Бирхоф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР