Директорът на Формула 1 Рос Браун заяви, че вижда сериозна

...
Директорът на Формула 1 Рос Браун заяви, че вижда сериозна
Коментари Харесай

Рос Браун се притеснява, че Мерцедес ще засили доминацията си през 2018


Директорът на Формула 1 Рос Браун съобщи, че вижда сериозна възможност Мерцедес да изскочат още по-напред от останалите през сезон 2018. " Сребърните стрели " са неосъществим първенец от V6 хибридната епоха с цели четири следващи международни трофеи при конструкторите.

През отминалия сезон новите правила за аеродинамиката ги затрудниха до известна степен. Ферари се върнаха в челото и съумяха да ги притиснат, само че очакванията за нов водач се изпариха след пагубна серия от надпревари в Азия.

" По тяхна лична оценка, болидът им се е държал като капризна принцеса, само че аз мощно се колебая, че нещата ще останат по този начин и за идната година " означи Браун. Според него Мерцедес имат страховит екип, който ще даде всичко от себе си. " Така че в доста връзки аз чакам валяка да продължи да мачка, само че нека се окаже, че греша. "

След надпреварата в Абе Даби доста хора се оплакваха от неналичието на изпреварвания. Браун подсети, че въпреки всичко през 2017 е имало чудесни, оспорвани надпревари. Той добави, че новото управление прави всичко допустимо да промени регулациите в полза на спектакъла за феновете. " Всяко решение, което взимаме, е по посока на възстановяване на надпреварите и шоуто за почитателите. Но всичко това ще отнеме време. "

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР