Директорът на Дисни Джон Ласитър ще напусне студиото месеци, след

...
Директорът на Дисни Джон Ласитър ще напусне студиото месеци, след
Коментари Харесай

Директорът на Дисни напуска компанията заради обвинения в сексуален тормоз

Директорът на " Дисни " Джон Ласитър ще напусне студиото месеци, откакто екипаът му го упрекна в непозволено държание, предава Би Би Си.

Режисьорът на „ Играта на играчките ” съобщи, че ще напусне още през ноември предходната година, по кое време беше упрекнат, че хората не се усещат удобно, когато той им дава „ нежелани обятия ”.

Господин Ласиндър съобщи, че желае да напусне " Дисни " в края на годината, с цел да може да се концентрира върху „ нови провокации ”.

Обвиненията против Ласидър се базират на следствие на списание „ Холивуд Рипортър ”, което разказа режисьора като „ модел за докладвано непозволено поведение от страна на чиновници на Дисни и Пиксар ”.

По това време Ласидър се извини за неговите „ неточности ” и тези „ които са получавали това, " което най-после се оказва нежелани обятия ” и съобщи, че това е било „ доброжелателно ”.

Други източници настояват, че той е бил прочут с това, че „ целува, сграбчва и прави мнения ”.

В изказване той споделя: „ Последните шест месеца рефлектираха на моят живот, кариера и персонални цели ”.

„ Аз взех решение, че краят на тази година ще е точният миг да стартира да се концентрирам върху новите си изобретателни провокации ”, споделя още Ласитър.

Той се причислява пред 2006 година, когато Дисни купува Пиксар, където той е съосновател.

Преди това Ласитър е режисьор на хитовия филм „ Играта на играчките ”, който излезе на огромния екран през 1995 година и е движещата мощ зад анимации като, „ Колите ”, „ Търсенето на Немо ”, „ Уол-Е ”, „ В небето ” и „ Замръзналото кралство ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР