Директорът на дирекция Местни данъци и такси“ в община Тутракан

...
Директорът на дирекция Местни данъци и такси“ в община Тутракан
Коментари Харесай

Задържаха директор в община Тутракан за подкуп

Директорът на дирекция „ Местни налози и такси “ в община Тутракан е бил арестуван с рушвет на работното си място. 60-годишнинят Алекси Б. е притеглен като обвинен за осъществено закононарушение по член 301, алинея 1 от Наказателния кодекс, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.
Като длъжностно лице той изискал парите от 40-годишния Севгинай А., с цел да бъде занижена оценката на първокласния му автомобил за възнаграждение на по-малък налог. Гражданинът, предложил и дал подкупа от 255 лв., също е арестуван. Той ще дава отговор за закононарушение по член 304, алинея 1 от Наказателен кодекс.
След 24-часовото задържане на двамата мъже Окръжната прокуратура в Силистра е траяла периода на ареста им до 72 часа за довеждането на двамата обвинени в съда, където ще бъдат импортирани претенции за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Задържането на шефа от община Тутракан като адресат на подкупа и на жителя, който го е дал, е станало след траяла близо шест месеца сериозна оперативна работа на ОД на Министерство на вътрешните работи под управлението на Окръжната прокуратура в Силистра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР