Директорът на департамента по комуникации на НАТО Стивън Меринджър ще

...
Директорът на департамента по комуникации на НАТО Стивън Меринджър ще
Коментари Харесай

Комуникационният директор на НАТО ще участва на Sofia CyberSec 2019


Директорът на департамента по връзки на НАТО Стивън Меринджър ще взе участие на първото издание на интернационалната конференция по киберсигурност Sofia CyberSec 2019. Събитието ще се организира на 14 февруари (четвъртък) в зала „ Джон Атанасов “ на „ София Тех Парк “. Билети за основното събитие, както и за профилираните софтуерни лаборатории, могат да се закупят на по-ниски цени до 31 януари 2019 година посредством уеб страницата на конференцията.

Експертът от най-високо равнище ще взе участие в панела „ Киберсигурност в обществения бранш: ръководство на опасността “, с цел да опише опитът на най-голямата военна организация в света, обвързван със отбраната на данните и използването на гъвкави, интегрирани и отворени решения, които се развиват толкоз бързо, колкото самите закани.

Участие на събитието към този момент са удостоверили доста български и интернационалните специалисти, представляващи едни от най-големите компании в софтуерния свят. Негови уредници са Дигитална национална коалиция (ДНК), икономическия портал Economic.bg и списание „ Икономика “.

Едни от най-големите софтуерни компании, освен в България, само че и в света, ще показват на Sofia SyberSec 2019 решения от висок клас в региона на киберсигурността. За задачата, редом с главното събитие, ще бъдат проведени осем софтуерни лаборатории. Те ще бъдат водени от изявени софтуерни експерти от IBM, Palo Alto, F5 Networks, Exabeam, Imperva, CyberArc, Check Point и Amatas.

Участие на конференцията са удостоверили още зам.-директорът на Агенцията на Европейския съюз по мрежова и осведомителна сигурност Ейдън Райън, както и представители на компании като IBM, Kaspersky, Microsoft и други огромни имена в бранша.

Sofia CyberSec 2019 има за цел да бъде първото събитие, което да събере на едно място бизнес водачи, държавни представители, експерти по киберсигурност и софтуерни разработчици.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР