Директорът на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков е дошъл ...

Директорът на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков е дошъл

Кошлуков предупреди депутатите да не пречат на излъчването на Мондиала

Директорът на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков е пристигнал в Народното събрание, с цел да предизвести управлението на Народното събрание, че дебатите по Изборния кодекс не бива да пречат на излъчването на мачовете от международното състезание по футбол, заяви Дневник.
Прочетете още
Причина за идването на Кошлуков е станало решение на депутатите от по-рано през днешния ден дебатите да се излъчват онлайн по Българска национална телевизия, като се прекъсне незабавно програмата. За националната телевизия това не е било проблем, така като мачът по обед се излъчи по DIEMA и DIEMA SPORT 3.

Но пък имаше риск, в случай че съвещанието беше удължено, да попречи на излъчването мача от 15 ч. сред Уругвай и Република Корея. Освен това теоретично депутатите може да решат и през някои от идващите дни да наложат излъчването на дебатите си по Българска национална телевизия. Кошлуков е припомнил на депутатите, че неизлъчването на някои от мачовете би било нарушаване на договорите на малкия екран, за което тя може да търпи съществени наказания.

Така за депутатите остава опцията, в случай че преценяват, че тезите им би трябвало да се излъчват часове наред по малкия екран, да гласоподават предаването да бъде по БНТ2.

Източник: trafficnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg