Директорът на БАБХ беше уволнен заради бавна работа и спорни

...
Директорът на БАБХ беше уволнен заради бавна работа и спорни
Коментари Харесай

Министър Гечев разкри защо е уволнил шефа на БАБХ


Директорът на БАБХ беше уволнен поради мудна работа и противоречиви назначения.

Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по БТВ служебният министър на земеделието Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година. „ Уволнението на Христо Вълчанов от поста шеф на БАБХ няма връзка с изказванията на Кирил Петков. Той беше освободен, тъй като не устоя на ритъма. Заявявал съм го няколко пъти, че аршинът ще бъде идентичен за всички чиновници. Има забавяния на работа във връзка с сложени от мен цели. Има и няколко назначения от негова страна, с които аз не съм склонен “, изясни той. 

Гечев разясни, че регистрацията на новата държавна лаборатория за фитосанитарен надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ се е забавила прекомерно дълго. Той съобщи също по този начин, че не утвърждава изявленията на Кирил Петков, че през тази граница в Европейски Съюз влизат отровни артикули и то в миг, когато се разисква интензивно приемането на България в Шенген.

Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година не схваща, за какво Кирил Петков клюки служебния кабинет, откакто точно той е направил огромната част от работа по построяването на държавна лаборатория на този граничен пункт. Нещо повече – упрекна някогашният министър председател, че лъже. „ Първо беше казано, че не е платена държавна таксата от 70 лева за даденото дело. Ето го! Има такова платежно. Ще ви покажа и няколко отчета от предходни звена, съгласно които страната не е имала потенциала да поеме този вид работа – да прави целия граничен надзор. Е, честито. Вече има, тъй като пуснахме новата лаборатория “, съобщи още Гечев в отговор на обвиняванията на Кирил Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР