Директорът на Английската гимназия Николай Радев е кандидатът на БСП

...
Директорът на Английската гимназия Николай Радев е кандидатът на БСП
Коментари Харесай

Николай Радев е кандидатът на БСП за кмет на Пловдив 

Директорът на Английската гимназия Николай Радев е претендентът на Българска социалистическа партия за кмет в Пловдив. Това взеха решение делегатите на градската партийна конференция с скришен избор през днешния ден. Той получи поддръжката на 71 от 129 дали своят вот членове на управителния орган.

Николай Радев
Близо седем часа продължи съвещанието, на което бяха признати отчета на ръководителя Красимир Трифонов за настоящата политическа конюнктура и предизборната платформа.

Дискусията по отношение на модела на кандидатската листа разумно лиши най- доста време.

С очевидно гласоподаване делегатите взеха решение претендентът за кмет да бъде лидер на листа, а в челото й подредиха и претендентите за районни кметове.

Така второто място зае Тодор Стоилов – претендент – кмет за р. Централен, следван от доцент Ангел Иванов – за р. Южен и доктор Атанас Баташки – за р. Северен.

Петата позиция е за гражданската квота, а 15, 25, 35 и 45 място за съдружни сътрудници.

На шесто, седмо и осмо място са надлежно Добромира Тошева, кандидат-кмет за р. Тракия, инж. Йордан Василев, претендент – кмет за р. Източен и Десислава Йорданова, кандидат-кмет за р. Западен.

Следват юристката Недялка Петрова, младежкият водач доктор Любомир Паунов и ръководителят на Българска социалистическа партия – Северен Илия Гатев. На 12 и 14 място са общинските съветници от сегашния мандат Иван Петков и Петя Манева, а сред тях съветничка от предходния мандат Минка Сърнешка.

Всички излъчени претенденти в листата са с висше обучение, има и двама студенти.

„ Пловдив на хората “ е озаглавена предизборната платформа, с която Българска социалистическа партия в града на тепета ще изиска доверието на пловдивчани.

„ Ще водим положителна и ярка акция. Първата ни цел е балотaж, а втората – победа. Имаме най-хубавия претендент – сполучлив шеф и дълготраен преподавател, умел, можещ и компетентен “, съобщи регионалният водач Георги Гергов.

„ Ръководството на партията застава зад Николай Радев, който е почтена кандидатура “, съобщи в качеството си на член на Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия Манол Генов.

„ Пловдив се нуждае от интелигентно и мъдро управлението. Ще потърся поддръжка в моите среди – сътрудници и преподаватели в учебни заведения и университети, измежду стотиците някогашни мои възпитаници и техните фамилии.

Ще приказвам с пловдивчани за бъдещето, тъй като, в случай че желаеме такова, дано върнем Пловдив на хората “, сподели претендентът за кмет Николай Радев, преди да благодари за гласуваното му доверие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР