Директор на служба "Военна информация" да може да бъде и

...
Директор на служба "Военна информация" да може да бъде и
Коментари Харесай

Цивилен ще може да оглави служба Военна информация

Директор на работа "Военна информация " да може да бъде и граждански чиновник, гласоподава на първо четене Народното събрание.

Вносители на измененията в Закона за военното разузнаване са депутати от ПГ "Обединени патриоти ". Проектът беше подсилен със 117 гласа, срещу бяха 34.

Този правилник е съществувал и основава условия за по-ефективно потребление на фрагментите, показват създателите на поправките. За предлаганите промени няма да са нужни спомагателни финансови средства.

Българска социалистическа партия не поддържа предлагането, тъй като смяната опонира на закона, защото в него е записано кой реализира оперативното управление на тази работа - това са военни, разгласи Филип Попов. За следващ път вършим умишлен закон за преднамерено лице, е изводът на левицата.

Цивилните шефове, когато е бил в действие регламентът, не са били одобрявани добре от партньорските служби, добави го сътрудника му Николай Цонков. Той попита дали предлагането е в съгласие с президента. Румен Радев изрази противоречие през вчерашния ден граждански да оглави военното разузнаване.

Превръщането на гражданското начало във водещо във военните институции обръща напълно логиката на тяхното действие, разяснява Валери Жаблянов. Не виждам причина болшинството да не се съобрази с мнението на висшия главнокомандващ, уточни той и изиска отсрочване гласуването на текста/отхвърлено от мнозинството/.

Редът за назначение остава същият - по предложение на Министерски съвет, импортирано от министъра на защитата, и с декрет на президента, клевети са, че се вършат промени особено за един човек, акцентира ръководителят на комисията за надзор на службите към Народно събрание Димитър Лазаров от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР