Директор на компания за видеонаблюдение и служител от същата компания

...
Директор на компания за видеонаблюдение и служител от същата компания
Коментари Харесай

Двама осъдени на затвор за изтекли в интернет снимки с тялото на Емилиано Сала

Директор на компания за видеонаблюдение и чиновник от същата компания бяха наказани на затвор поради приключване в интернет на фотоси от моргата с тялото на умрелия футболист Емилиано Сала, заяви metro.co.uk.

Изображенията, появили се в Инстаграм, са показвали миг от отварянето на тялото на състезател в морга. Семейството на Сала заведе делото за поругаването на паметта на футболиста, при което бяха подведени под отговорност някогашният към този момент шеф на компанията за наблюдаване на камерите в моргата, Кристофър Ашфорд и служителката Шери Брей. Ашфор бе наказан през днешния ден на 5 месеца затвор,  а подчинената му - на 14 месеца. И двамата подсъдими се признаха за отговорни за непозволен достъп до компютърни материали.

Частен аероплан с футболиста на борда изчезна от радарите на 22 януари, до момента в който летеше през Ламанша. Започна продължителна интервенция по издирването му, която завърши на 3 февруари. Тогава остатъци от самолета бяха открити на дъното на протока, а измежду и тялото на футболиста. Изтеклите в интернет фрагменти са от аутопсията, осъществена на 7 февруари. Сестрата на Емилиано Сала – Ромина направи изказване от името на фамилията си предходната седмица. „ Видях фотоси на тялото на Емилиано, пуснати в Instagram.  Не мога да допускам, че има толкоз зли хора, които биха могли да създадат това. “, показа тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР