Директният разрез е най-ефективен върху тъмните нишки, но е по-добре

...
Директният разрез е най-ефективен върху тъмните нишки, но е по-добре
Коментари Харесай

Прически за тъмна коса: най-ефективните и подходящи идеи за средна дължина

Директният прорез е най-ефективен върху тъмните влакна, само че е по-добре да изберете продължен вид на квадрата или довеждане докрай. В този случай акцентират очарованието на лицето, блясъка на косата и скривате несъвършенствата. Можете да изберете всеки бретон, най-интересен е диагоналната версия.

1.1 

1.2

1.3

1.4

1.5

2. Екстра дълъг фасул

Изберете фасул, в случай че желаете да бъдете наклонност в продължение на доста години. За да създадете персонализирана прическа, създайте нехаен тип. На тъмна коса ще наподобява необикновено. Боб е съвършен за всяка възраст и метод на живот.

2.1 

2.2

3. Каскада

Многослойните прически са превъзходен метод да създадете размер, да извършите облика мекушав и изискан. Брюнетки с такава прическа наподобяват уважавани, изразителни и доста стилни. Огромно преимущество на каскадата е, че постоянно можете да променяте цжета,като употребявате разнообразни варианти за стилизиране. Косата наподобява първокласно както в съединено, по този начин и в свободно положение, изправена или навита.

3.1

3.2

3.3

4. Боб

Безплатен курс по изобразяване. Тук кичурите остават дълги към лицето и се съкратяват откъм гърба. Този модел наподобява ужасно в тандем с бретон. Такава прическа образно ще скрие пълнотата на лицето, необятните скули. Тъмните влакна в такова осъществяване ще бъдат необикновено красиви.

4.1 

4.2

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР