Директните полети, които ще свързват Бостън и Атина, стартират от

...
Директните полети, които ще свързват Бостън и Атина, стартират от
Коментари Харесай

Започват директни полети Атина - Бостън

Директните полети, които ще свързват Бостън и Атина, започват от компанията Delta Airlines

Стартът на директната въздушна връзка Бостън-Атина от Delta Airlines бе маркирано в празнична атмосфера на интернационалното летище Бостън Логан. Това е първият полет, който свързва непосредствено двата града от 25 години насам. В по-широкия регион живеят към 150 хиляди гръцки емигранти.

По време на церемонията беше издигнато гръцкото знаме и прозвуча националният химн, последван от обичайни танци от разнообразни елементи на Гърция и банкет с гръцки ястия.

Гръцко-американският губернатор на Масачузетс Майкъл Дукакис приветства този триумф с трогателна тирада. В допълнение, Бостънският митрополит Методий и шефа на летище Massport, Лю Евангелидес, насочиха привет, като Лю Евангелидес подчертава върху гръцките си корени от региона на Епир.

От своя страна генералният консул на Гърция в Бостън Стратос Ефтимиу благодари на чиновниците на летищата в Бостън и Атина и похвали работата на работната група на генералното консулство, която работи четири години непринудено за пускане на директния полет, мобилизирайки всички заинтригувани страни и фокусирайки се в областите на пазарни изследвания, разбор на данни, връзки с обществеността и маркетинг, които се смятат за нужни за развиването на самолетните компании.

Полетът на Delta Airlines ще се извършва три пъти седмично, сряда, петък и неделя, както от Атина, по този начин и от Бостън. Полетът Бостън-Атина излетя със 100% запълненост на първото си пътешестване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР