Директни полети от София до Марсилия, Франция стартират от 2

...
Директни полети от София до Марсилия, Франция стартират от 2
Коментари Харесай

Три нови дестинации от България в зимното разписание на авиокомпаниите

Директни полети от София до Марсилия, Франция започват от 2 октомври. Те са част от новите направления, които редица самолетни компании прибавят към зимното си разписание, включващо Бъългария, обобщават специалистите в самолетните пътувания, туристическа организация eSky.

Полетите ще се извършват 2 пъти седмично – в сряда и неделя, като полетът от София е на обяд, в 13:25. Полетите от Марсилия са утринни, с потегляне в 9:35 локално време. Цените стартират от 36 евро за двупосочен билет и към този момент са в продажба.

В последния ден на октомври стартират и 2 нови маршрута на немска нискотарифна самолетна компания. Те ще се извършват 2 пъти в седмицата: до Дюселдорф – в четвъртък и събота и до Щутгарт във вторник и неделя.

Ако пък ви се желае да посетите някоя по-екзотична страна, в края на идващия месец още веднъж стартират да се извършват полетите до Акаба, Йордания – прелестна насочна точка за посещаване на Петра да вземем за пример. Цените за зимния сезон са повече от атрактивни – от 40 евро за отиване и връщане.

От януари, 2020 година един път седмично, от Coфия ще има и пряк полет до лeтищe Ийcт Mидландc във Beлиĸoбpитaния. В радиус 30 км от летището са градовете Дерби, Нотингам, Лейчестър и Касъл Донингтън. Цената на билетите стартира от 23 евро в посока.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР