Дипломи и грамоти за отличен успех получиха студентите завършили обучението

...
Дипломи и грамоти за отличен успех получиха студентите завършили обучението
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на абсолвенти от НВУ „Васил Левски” в Търново

Дипломи и грамоти за отличен триумф получиха студентите приключили образованието си през 2017 година с образователно-квалификационни степени „ бакалавър ” и „ магистър ” във факултет „ Общовойскови ” на Националния боен университет „ Васил Левски ”. Тържеството се състоя в Дома на културата на НВУ. Абсолвентите бяха приветствани от ректора на Университета бригаден военачалник доктор Пламен Богданов.

191 са студентите дипломирали се с образователно-квалификационна степен „ бакалавър ”, а получилите тапия за „ магистър ” са 61.

40 абитуриенти, които се дипломираха с отличие получиха грамоти Cum Laude. Грамота Magna Cum Laude получиха магистрите Слави Иванов, Ивона Стоилова и Маринела Борисова, за реализиран триумф Отличен 6.00.

Първенецът на випуска Слави Иванов, сервира приветствие към сътрудниците си, в което благодари на преподавателите си за метода и подбора на информация, която са поднасяли по време на образованието, с което са убеждавали студентите да одобряват образователния развой, не като обвързване, а като част от всекидневието им. Той показа също, че постоянно след лекции се е прибирал с повече въпроси в съзнанието си в сравнение с е отивал, и търсейки техните отговори се е построил подобен, какъвто е през днешния ден. „ И макар, че поддържам позицията, че в съвремието ни всеки има право да избира, къде да работи и учи, тъй като световният свят, в който живеем го разрешава, аз твърдо стоя зад думите си, че България е мястото, в което всеки заслужава да бъде и тъй като знам, че всеки от нас има какво да даде на страната си ”, сподели още Слави Иванов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР