Дипломатическите отношения между Великобритания и Русия са на точката на

...
Дипломатическите отношения между Великобритания и Русия са на точката на
Коментари Харесай

Плашат англичаните с руски секс бомби

Дипломатическите връзки сред Англия и Русия са на точката на заледяване. На Острова не стопират да се тормозят от идното международно състезание, като предизвестяват почитателите за заплахите, които ги дебнат в необятната страна.

Сега пристигна ред да бъдат предизвестени и футболистите на Англия. Стори го професор Антъни Глис, който е специалист по сигурност и разузнаване. Според него от Кремъл ще се опитат да спрат възможен надвит марш на " трите лъва " към купата, употребявайки девойки за сексапил на Хари Кейн и компания.
" Доколкото разбирам тимът ни няма огромни шансове да завоюва, само че в случай че се появят, то руснаците ще се опитат да попречат. Възможно е да употребяват хранително натравяне или превъзходни локални девойки. Това е в стила на тоталитарните страни. Минаха съвсем 100 години от хитлеровата олимпиада в Берлин, само че нищо не се е трансформирало. Отвличането на вниманието благодарение на дами е остаряла кремълска тактичност. Надявам се да бъдат взети ограничения ", споделя професор Глис пред " Дейли Експрес ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР