Дипломати от посолството на Руската федерация у нас продължават да

...
Дипломати от посолството на Руската федерация у нас продължават да
Коментари Харесай

Дипломати от руското посолство обгрижват осмия конгрес на Българския антифашистки съюз

Дипломати от посолството на Руската федерация у нас не престават да се месят демонстративно в българския политически и публичен живот. Поредната кремълска провокация бе записана през вчерашния ден на провелия се осми конгрес на по този начин наречения Български антифашистки съюз (БАС). Той е правоприемник на тоталитарния Съюз на дейните борци срещу фашизма и капитализма, защитавал десетилетия наред ползи на партизани-разбойници и техните ятаци и наследници.
Символично конгресът на БАС се организира на 22 юни, деня в който Хитлер атакува Съюз на съветските социалистически републики. На първия ред с делегатите се оказват неслучайно двама съветски дипломати, научи Faktor.bg от свои източници. Това са

Наталия Киктенко и Михаил Рьомин,

които даже получават и опция за изявления.
Киктенко дава отговор за образованието в Руския културно-информационен център в София, а Рьомин се занимава по линия на посолството със съотечествениците. Това са най-малко привидните им задължения. Киктенко е в България още от времето на дипломат Макаров, само че е извънредно близка с Еленора Митрофанова, работили са дружно в Россътрудничество в Москва. Според съветски медии Киктенко е в другарски връзки и със брачната половинка на представителя на Кремъл Песков. В София тя е едно от доверените лица на Митрофанова. Оцеля по време на огромната чистка на съветски дипломати от края на юни предходната година, само че скоро се чака да си стегне куфарите за Москва, заради приключване на мандата й.
Михаил Рьомин е от новите попълнения в посолството, а в директната му работа евентуално влизат и членовете на Антифашписткия съюз, които Москва брои за свои съотечественици.
И двамата съветски посетители са се радвали на специфичното внимание на Станка Шопова, номенклатура от времето на Тодор Живков и изявен сътрудник за съветско въздействие у нас и на Евгений Белий, избран отново още веднъж за ръководител на БАС.
Антифашисткият съюз е паразитна организация, която действително

сплотява ползите на деца и внуци на комунистическите разбойници и терористи,

които след демократичните промени през 1989 година се прекръстиха на антифашисти, с цел да замаскират убийствата и зверства по време на 45-годишното комунистическо тоталитарно ръководство. Независимо от метаморфозите си този съюз и преди и в този момент е бил присъдружна организация на БКП/БСП. Настоящият ръководител Белий е член на орг отдела на „ Позитано “ 20, както и ръководител на Районния съвет на Българска социалистическа партия „ Красна поляна “. Белий се слави като непосредствен до Корнелия Нинова. Преди време поради нея влезе в ръкопашен бай с Кирил Добрев.
Конгресът на БАС, с присъединяване на съветски дипломати е следващото доказателство, че представящите се за родни антифашисти са елементарни

болшевики, правилни съотечественици на Руската федерация

Циничното в тази ситуация е, че става дума за подла колоборация с дипломати на страна разбойник, терорист и принудител, която води мръсна война против свободата на украинския народ. Историци и откриватели класифицират днешната политика на Кремъл и Путин като нов нацизъм, а представящите се за антифашисти у нас са се трансформирали действително в негови прислужници и почитатели.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР