Диплома № 29412, която кандидатът на Има такъв народ за

...
Диплома № 29412, която кандидатът на Има такъв народ за
Коментари Харесай

Журналист твърди, че кандидат-премиерът е показал диплома на друг човек

Диплома № 29412, която претендентът на ИТН за министър председател Пламен Николов сподели пред медиите, е на различен човек. Това твърди в профила си във Фейсбук журналистът.

“Изчаках - по този начин наречената " дисертация " и дипломата си от ВАК (Висша атестационна комисия) за присъдената му научна степен лекар, с цел да завърша разкритията си.

На дипломата се чете:

*** Пламен Николаев Николов

*** Диплома No/дата: 29412 / 31.12.2004

**** одобрено с Протокол No/дата:

13 / 18.10.2004

В регистъра на Висшата атестационна комисия това се вижда на линка под № 30724

Но в самия указател данни за номер на тапия и нейна дата няма, няма и данни за протокол и дата на отбраната - няма ги с изключение на на размахания пред обективите лист от кандидат-премиера.

Защо ги няма?

Защото тези данни са данни на друго лице!

*** Пламен Николов Николов

*** Диплома No/дата: 29412 / 31.12.2004

**** одобрено с Протокол No/дата:

13 / 18.10.2004

е защитил своята дисертация със същия този номер на тапия, издадена от същата Висша атестационна комисия на същата тази дата и същата година, със същия протокол и надлежно същата му дата и година.

В регистъра на Висшата атестационна комисия това се вижда на линк под № 47798

Имаме две разнообразни лица, които освен са с разнообразни бащини имена – едното Николов, другото Николаев, само че са и посочени на два напълно разнообразни линка в големия масив информация (близо 70 000 имена, които проверих) - с една и съща тапия от една и съща дата и един и същи протокол от една и съща дата на другояче другите им дисертации...

В своето публично мнение МОН уточни, че номерът на дипломата на Пламен НИКОЛАЕВ Николов е посочен само в различен документ - за потребностите на Народната библиотека. Т.е. инспекцията не е разкрила каквито и да е документи за нея там, където би трябвало наложително да ги има – в архива на Висшата атестационна комисия.

Освен това отново ще повторя това, на което не обърнахте внимание, когато го написах в предходен пост: в дипломата на кандидат-премиера е посочено като орган, пред който е защитил и който е одобрил дисертацията му: „ научна комисия 12 ”

„ Научна комисия 12 ” е „ Научна комисия по отглеждане на животни и ветеринарна медицина ”  Тя има профилирани научни препоръки по:
 Научният началник на Пламен Николов: Изключително квалифициран. Смятах да го взема за помощник Научният началник на Пламен Николов: Изключително квалифициран. Смятах да го взема за помощник
Научният началник на Пламен Николов проф. Валери Динев описа, че дисертацията на Николов е налична, пази се в библиотеката на кате...

*развъждане и селекция на селскостопанските животни

*системи на развъждане и произвеждане на животинска продукция

*мляко и млечни артикули

*заразни и паразитни заболявания по животните и сигурност на храни от тях

*морфология, физиология и незаразна патология на животните

В нея няма какъвто и да съвет, да го назовем по " философия на говедата " за отбрана на дисертации и научни степени. Няма по какъв начин, просто няма по какъв начин даже и като догадка Пламен Николаев Николов да е защитил тематика по философия в комисия и съвет по отглеждане на животни.
 Какво в действителност е докторското обучение на кандидат-премиера?  Какво в действителност е докторското обучение на кандидат-премиера? 
Пламен Николов -  лекар по философия на правото, политиката и стопанската система. Така е показан номинираният от Слави Трифонов канди...

Следващата подред комисия - № 13, е тази по философия. Май са сбъркали номера - този на комисията са го написали за номер на протокола.

Ювелири на ментата били! Нищо сходно!

Калинки, са сър.

Жалки калинки! “, написа в поста си журналистът.

Преди 2 дни Actualno.com предложения Григор Лилов в студио " Actualno ", като му подсигурява лъчение онлайн, с цел да опише повече за проблема. Г-н Лилов отхвърли.



Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР