Дионтей Уайлдър сподели, че не е останал никак впечатлен от

...
Дионтей Уайлдър сподели, че не е останал никак впечатлен от
Коментари Харесай

Уайлдър: Джошуа тичаше около ринга и правеше това цяла вечер! Не мисля, че ще видим обединителен двубой

Дионтей Уайлдър показа, че не е останал по никакъв начин впечатлен от успеха на Антъни Джошуа против Анди Руис . Британският боксьор се трансформира в повторен международен първенец, само че отнесе и не малко рецензии за представянето против мексиканеца.

 Анди Руис - Антъни Джошуа @@@

Джошуа направи това, което трябваше да направи, с цел да получи успеха. Тичаше към кръга и правеше това цяла вечер. По принцип той имаше Кличко в лагера си и доста приличаше на него. Този способ за захващане на джаб, това е всичко, което направи довечера ", съобщи Уайлдър.

 Анди Руис - Антъни Джошуа @@@

" Искаш да доминираш, дребосъче. Може би съм просто прекомерно недодялан, прекомерно корав и прекомерно доста бленувам за това време и епоха. Моят нрав е толкоз друг от този на другите бойци. Но когато мисля за себе си като за първенец, желая да изляза там и да го скъсам. Няма единствено да танцувам и арестувам. Ще покажа на света и ще ги убедя, че съм най-хубавият и че никой не е покрай мен ".

Според него в никакъв случай няма да забележим съединителен дуел сред него и Джошуа, тъй като международният първенец го отбягва.
 Уайлдър го направи още веднъж! Зверски нокаут против Кинг Конг в Лас Вегас @@@

" Не мисля, че в миналото ще забележим съединителен дуел. Никога няма да го забележим и не желая хората да се надяват на него, тъй като това в никакъв случай няма да се случи. Не можеха да упоменат името ми. Прекалено рисков съм. Видяхте какво върша на кръга. Не играя в близост ".
 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР