Дионтей Уайлдър се завърна на ринга по феноменален начин. Бронзовия

...
Дионтей Уайлдър се завърна на ринга по феноменален начин. Бронзовия
Коментари Харесай

Уайлдър съсипа Хелениус още в първи рунд

Дионтей Уайлдър се завърна на кръга по свръхестествен метод. Бронзовия бомбардировач нокаутира в първи рунд Роберт Хелениус на галавечерта в Бруклин. Американецът не бе излизал на кръга от предишния октомври, когато загуби от Тайсън Фюри за повторно в кариерата си. Имаше клюки, че Уайлдър няма да се върне повече на кръга, само че той го направи и впечатли всички.
По-малко от 3 минути бяха задоволителни на Бронзовия бомбардировач да подсети на всички, че удара му поразява всичко. 38-годишният Хелениус е някогашен първенец на WBC, а откакто бе свален на земята от съперника трябваше да се отдръпна в ъгъла си и това реши ориста му.
„ Невероятно е да бъда още веднъж в Бруклин. Това е като втори дом за мен. Тази сцена е като втори дом. Чувствам се толкоз добре, че се завърнах. Когато слязох от самолета и стъпих на земята почувствах силата, обичта и поддръжката на почитателите. Точно от това имах потребност “, съобщи спечелилият.
36-годишният Уайлдър в този момент се цели в мач с Олександър Усик. Украинският първенец се беше заканил, че ще бъде на трибуните, само че по този начин и не се появи. Следващият противник за Бронзовия бомбардировач ще бъде Анди Руис и в случай че го победи ще стане наложителен кандидат за купата на WBC, която в този момент принадлежи на Тайсън Фюри.
„ Кой ще е идващият? Чувам клюки, че Усик желае да се бием. Но той даже не пристигна тук, нали? Повечето пъти когато някой приказва за мач с мен идват и виждат по какъв начин нокаутирам някой. Ще забележим кой е, дали Анди Руис или Усик. Ще забележим “, добави Уайлдър.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР